Kragerø Resort - Nye leiligheter

Kommer for salg

REVIDERT 03 UTEN KROP

Kragerø Resort planlegger utvidelse Nye fasiliteter, hotellrom og leiligheter

Det planlegges for opptil 115 nye fritidsleiligheter fra 35-200 kvm.
Leilighetene vil ha utsikt over Kragerø skjærgården, solforhold og samme gode materialkvalitet.


De nye leilighetene er planlagt og oppføres i samme stil som anleggets eksisterende bebyggelse, og vil ha utsikt over Kragerøs skjærgård og inn til Kragerø by. Det er lagt opp til gode, bilfrie alternativer på anlegget.

Kragerø Resort har umiddelbar nærhet til sykkel- og turstier, og har aktivitetstilbud som tennis, golf, minigolf, padeltennis og kajakkpadling mm. Hotellet har syv ganger fått utmerkelsen «Norway’s best Golf Hotel», og golfbanen ble i 2020 kåret til landets beste av «World Golf Awards»

Som en del av utvidelsen er det er også planlagt en oppgradering av anleggets eksisterende fasiliteter som treningssenter, velværeavdeling, bar og restauranter.

Den nyrenoverte og populære Beach Club Kragerø ligger kun en kort kjøretur med golfbilen unna anlegget. Her kan du nyte smakfulle retter og drikker, stemningsfulle konserter og godt med båtplasser. Sjekk også ut stedets badeplass med hoppetårn og diverse vannaktivitetstilbud. Ønsker du en tur inn til Kragerø sentrum tar fergen kun 15 minutter.

Meld interesse!