Heia

- unike hytter i ett med naturen

LH Stabbestad View03 PRINT

Hytteutvikling med bærekraft i fokus

Fantastiske tomter midt i naturen, med nærhet til både by, sjøliv og aktiviteter- det er utgangspunktet til hytteprosjektet Heia. Prosjektet vil ha stor vekt på arkitektoniske prinsipper og tegnes ut i samarbeid med arkitektene i Lund Hagem. På Heia skal det utvikles et fritidsboligprosjekt på stolper som går i ett med naturen. Stolpehytter med nærhet til både sjø og skog - hva mer kan man be om?

Et område for rekreasjon

Området er en naturlig utvidelse av det eksisterende fritidsboligtilbudet rundt Kragerø Resort og er et viktig tilskudd til et område i vekst. Her vil du finne både tennis, golf, spa, gå- og sykkelstier, beach club og restauranter rett i nærheten. Det vil være minimalt med biltrafikk gjennom hyttefeltene, og tilrettelagt for golfbil.

Hytter i særklasse

Med vindusflater som strekker seg fra gulv til tak, private og overbygde uteområder og plassering midt mellom flere av Norges vakreste golfhull, skal man få følelsen av å være utendørs, selv når man sitter inne. Naturen og terrenget skal bevares, og du skal oppleve at hyttelivet i Heia er til for rekreasjon og lave skuldre.

Nysgjerrig på prosjektet og interessert i å kjøpe fritidsbolig her i fremtiden?

Registrer deg nedenfor og få mer informasjon etter hvert som det foreligger.

Meld interesse!